Selskapsmat

selskapsmat

Snitter

snitter

Koldtbord

Koldtbord

Overtidsmat

overtidsmiddag

Historikk

Nordmørskafeen ble åpnet 8. desember 1952 av Henny og Johan K. Engvig. De la ned et fenomenalt arbeide og utviklet mange oppskrifter på god hjemmelaget tradisjonsmat, som fortsatt er i bruk.

Inger Johanne (f. Engvig) og Geir Gimnes tok over driften i 1985. De har i god ånd og mye hardt arbeid, har ført kafeen med dens tradisjonsmat dit den er i dag. Tankene og planene for framtiden er ofte i sving og deres eldste sønn Roar er utdannet kokk.

Roar Gimnes tok over driften i 2010. Videreutvikling av bedriften er ofte i tankene, men tradisjonsmaten blir aldri tatt av menyen. Det blir lagd store menyer hver dag, med hjemmelagd husmannskost. I alle år har vi levert selskapsmat/julebord til private, firmaer og foreninger, samt overtidsmiddag til bedrifter.  

thumb_meny_24121952.jpg

Slik så vår meny ut 24.12.1952

Klikk her for større bilde.

Eks:

  • Blannaball, pølse, grønnsaker, smør Kr. 4,00/2,90
  • Fiskekaker med grønnsaker kr. 3,50/2,60
  • Lapskaus kr. 4,00/2,90
  • Rom trøffelpudding med vaniljesaus kr. 0,90
  • Jordbærkompott kr. 0,90


Meritter

Vår bacalao ble premiert med gullmedalje i Bacalao de Kristiansund i 2004, 2005 og 2011.

thumb_pokaler.jpg

thumb_vinnerdiplom2004.jpg

thumb_vinnerdiplom2005.jpg

Vinner av

Bacalao de Kristiansund 2004.

Vinner av

 Bacalao de Kristiansund 2005. 

JohanHenny 
Johan og Henny Engvig som startet Nordmørskafeen 8. desember 1952.

mod_fisker.png

mod_skogsarbeider.png

mod_musiker.png

mod_jeger.png

mod_dans.png

mod_budeie.png