Historikk

Nordmørskafeen ble åpnet 8. desember 1952 av Henny og Johan K. Engvig. De la ned et fenomenalt arbeide og utviklet mange oppskrifter på god hjemmelaget tradisjonsmat, som fortsatt er i bruk.

Inger Johanne (f. Engvig) og Geir Gimnes tok over driften i 1985. De har i god ånd og mye hardt arbeid, har ført kafeen med dens tradisjonsmat dit den er i dag. Tankene og planene for framtiden er ofte i sving og deres eldste sønn Roar er utdannet kokk.

Roar Gimnes tok over driften i 2010. Videreutvikling av bedriften er ofte i tankene, men tradisjonsmaten blir aldri tatt av menyen. Det blir lagd store menyer hver dag, med hjemmelagd husmannskost. I alle år har vi levert selskapsmat/julebord til private, firmaer og foreninger, samt overtidsmiddag til bedrifter.  

thumb_meny_24121952.jpg

Slik så vår meny ut 24.12.1952

Klikk her for større bilde.

Eks:

  • Blannaball, pølse, grønnsaker, smør Kr. 4,00/2,90
  • Fiskekaker med grønnsaker kr. 3,50/2,60
  • Lapskaus kr. 4,00/2,90
  • Rom trøffelpudding med vaniljesaus kr. 0,90
  • Jordbærkompott kr. 0,90


Meritter

Vår bacalao ble premiert med gullmedalje i Bacalao de Kristiansund i 2004, 2005 og 2011.

thumb_pokaler.jpg

thumb_vinnerdiplom2004.jpg

thumb_vinnerdiplom2005.jpg

Vinner av

Bacalao de Kristiansund 2004.

Vinner av

 Bacalao de Kristiansund 2005. 

mod_fisker.png

mod_skogsarbeider.png

mod_musiker.png

mod_jeger.png

mod_dans.png

mod_budeie.png